De praktijk is gelegen in de Jan Vandeveldelaan 4 in 3010 Kessel-Lo (Leuven)
Zijstraat van de Koning Alberlaan ter hoogte van
nr 122

WEGENWERKEN : Vanaf 31 juli tot en met 30 September is de Koning Albertlaan ter hoogte van het kruispunt met de Martelarenlaan afgesloten. Via de Tiense steenweg de Platte Lostraat inrijden, daarna de Guido Gezellelaan links inslaan om op de Koning Albertlaan te komen.

Vertrek goed op tijd of neem de fiets.

Er rijden geen bussen in de Albertlaan

Meer info www.leuven.be/tiensesteenweg.

 

 

 

Voor de ligging op een kaart kunt u hier klikken

U kan parkeren voor de deur met parkeerschijf voor 2 uur.

Openbaar vervoer (niet tussen 31 juli en 30 september)

  • Ga naar de achterzijde van het station via de voetgangerstunnel naar Kessel-Lo. Neem de Martelarenlaan richting Tiense poort, neem links de Pieter Nollekensstraat tot op de Koning Albertlaan. Draai de Koning Albertlaan rechts op, de Jan Vandeveldelaan is de 2de straat links ter hoogte van het huisnummer 122.

  • U kan LIJN 3 nemen aan het station van Leuven, richting Pellenberg of Lubbeek en afstappen aan de hoek van de Jan Vandeveldelaan en de Koning Albertlaan ter hoogte van het huisnummer 122 (2de straat rechts in de Koning Albertlaan)De informatie op deze site is met zorg samengesteld. Dermatoleuven kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend