Artsen

AnnKatrien Dokter Ann-Katrien MINNE studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar ze in 1990 afstudeerde met grootste onderscheiding. Nadien volgde ze de opleiding dermatologie bij Dr. Boyden in Hasselt en in het UZ Leuven op de dienst van Prof. Dr. H. Degreef. Ze promoveerde in 1994 als dermatologe en is sindsdien werkzaam in Kessel-Lo in haar privépraktijk.

Dr. Minne heeft zich in de voorbije 10 jaar gespecialiseerd in de Esthetische dermatologie en Lasertherapie (www.dermato-esthetiek.be). Sinds mei 2020 behandelt zij enkel dit aspect van de dermatologie en vertrouwt zij haar patiënten voor dermatologische follow-up toe aan collegae dermatologen.
Dr. Minne is tevens verbonden met ARTEMEDIS, de privékliniek plastische heelkunde van Dr. Bruno De Meyere in Gent. Ze voert er de niet-chirurgische esthetische behandelingen uit.


Dr. Minne is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Verpleegkundige

 
afscheid Dr. Vandevenne Miek Robyns studeerde af als verpleegkundige in Hasselt in 1999. In 2006 waardeerde ze haar diploma op tot het bachelorniveau verpleegkunde 
en volgde nadien nog heel wat bijscholingen.
Miek is steeds werkzaam geweest in ziekenhuisverband maar  maakte nadien de keuze om in een privé- praktijk te werken. 
Sinds september 2016 beheert Miek onze agenda, staat ze u te woord aan de telefoon, verzorgt ze  het medisch materiaal en zorgt ze voor de verslaggeving aan collega-artsen of andere zorgverstrekkers. 
Door haar ruime ervaring in de medische sector (algemene heelkunde, spoed/medium care, nefrologie, orthopedie) voert zij  niet enkel administratieve taken uit maar helpt ze ons ook bij het verpleegkundig/medisch werk waar het kan. 
Miek  assisteert de dermatologen bij behandelingen en ingrepen en voert, onder toezicht en in opdracht van de artsen, ook medische en esthetische behandelingen ( laser, ultherapie, bodysculpting,...)  zelfstandig uit. Uiteraard volgde ze hiervoor de nodige opleidingen.


.

 De informatie op deze site is met zorg samengesteld. Dermatoleuven kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend