Artsen

AnnKatrien Dokter Ann-Katrien MINNE studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar ze in 1990 afstudeerde met grootste onderscheiding. Nadien volgde ze de opleiding dermatologie bij Dr. Boyden in Hasselt en in het UZ Leuven op de dienst van Prof. Dr. H. Degreef. Ze promoveerde in 1994 als dermatologe en is sindsdien werkzaam in Kessel-Lo in haar privépraktijk.

Dr. Minne heeft zich in de voorbije 10 jaar gespecialiseerd in de Esthetische dermatologie en Lasertherapie. Sinds mei 2020 behandelt zij enkel dit aspect van de dermatologie en vertrouwt zij haar patiënten voor dermatologische follow-up toe aan Dr Marie Jacobs. Door gebruik van een gemeenschappelijk databeheer kan deze overdracht zonder onderbreking van de medische zorgen verlopen.
Dr. Minne is tevens verbonden met ARTEMEDIS, de privékliniek plastische heelkunde van Dr. Bruno De Meyere in Gent. Ze voert er de niet-chirurgische esthetische behandelingen uit.


Dr. Minne is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.
Dr Callens Dokter Marie JACOBS studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar zij in 2015 met grote onderscheiding promoveerde als arts.
Nadien vervolledigde ze haar opleiding met een  specialisatie in de dermatologie in het UZ Leuven op de dienst dermatologie onder leiding van Prof. Dr. Garmyn, in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen (Nederland) en in het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk.
In 2019 behaalde zij het diploma van Master na Master in de dermatologie en venereologie. 
Dr. Jacobs heeft interesse voor alle aspecten van de algemene dermatologie en in het bijzonder voor huid- en nagelchirurgie, systeempathologie en dermato-oncologie.
Ze voert tevens dermatologische consultatie in het Medisch Centrum voor Huisartsen te Leuven.
Dr. Jacobs is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.
Dr Véronique

Dokter Véronique De Soete, huisarts, studeerde af in 2015 aan de KU Leuven als arts. Na ervaring te hebben opgedaan in Betekom, Blanden en Wilsele vestigde ze zich in 2020 als huisarts in Kessel-Lo in de huisartsenpraktijk van Dr. Yaëlle De Keyser waar ze huisartsgeneeskunde in al zijn facetten beoefent.

Dr De Soete heeft een bijzondere interesse voor dermatologie, gynaecologie en pediatrie. Deze interesses zetten haar aan om mee te werken in de dermatologiepraktijk.

U kan binnen Dermatoleuven bij Dr. De Soete terecht voor cryotherapie (bevriezen van wratjes en andere letsels), behandeling van parelwratjes en de opvolging van dermatologische ziektebeelden voor de eerste lijn.

Verpleegkundige

 
afscheid Dr. Vandevenne Miek Robyns studeerde af als verpleegkundige in Hasselt in 1999. In 2006 waardeerde ze haar diploma op tot het bachelorniveau verpleegkunde 
en volgde nadien nog heel wat bijscholingen.
Miek is steeds werkzaam geweest in ziekenhuisverband maar  maakte nadien de keuze om in een privé- praktijk te werken. 
Sinds september 2016 beheert Miek onze agenda, staat ze u te woord aan de telefoon, verzorgt ze  het medisch materiaal en zorgt ze voor de verslaggeving aan collega-artsen of andere zorgverstrekkers. 
Door haar ruime ervaring in de medische sector (algemene heelkunde, spoed/medium care, nefrologie, orthopedie) voert zij  niet enkel administratieve taken uit maar helpt ze ons ook bij het verpleegkundig/medisch werk waar het kan. 
Miek  assisteert de dermatologen bij behandelingen en ingrepen en voert, onder toezicht en in opdracht van de artsen, ook medische en esthetische behandelingen ( laser, ultherapie, bodysculpting,...)  zelfstandig uit. Uiteraard volgde ze hiervoor de nodige opleidingen.


.

 De informatie op deze site is met zorg samengesteld. Dermatoleuven kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend