Artsen

AnnKatrien Dokter Ann-Katrien MINNE studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar ze in 1990 afstudeerde met grootste onderscheiding. Nadien volgde ze de opleiding dermatologie bij Dr. Boyden in Hasselt en in het UZ Leuven op de dienst van Prof. Dr. H. Degreef. Ze promoveerde in 1994 als dermatologe en is sindsdien werkzaam in Kessel-Lo in haar privépraktijk.
U kan voor alle dermatologische problemen bij Dr. Minne terecht. Ze heeft bijzondere interesse voor  de dermatologische aspecten van systeempathologie, wondverzorging, allergie en huidchirurgie. Dr. Minne legt zich eveneens toe op de esthetische dermatologie. U kan oa bij haar terecht voor rimpelbehandeling, huidlifting, laserbehandelingen en Ultherapie.
Dr. Minne is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.
Dr Callens Dokter Ilse CLERENS studeerde geneeskunde aan de KU Leuven waar zij in 2013 met grote onderscheiding promoveerde als arts. Nadien vervolledigde ze haar opleiding met een specialisatie in de dermatologie in het UZ Leuven op de dienst dermatologie onder leiding van Prof. Dr. Garmyn en in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen (Nederland).
In 2017 behaalde zij het diploma van Master na Master in de dermatologie en venereologie.
Dr. Clerens heeft interesse voor alle aspecten van  de algemene dermatologie en in het bijzonder voor systeempathologie, dermato-oncologie, huidchirurgie, lasertherapie en behandeling van spataders door sclerotherapie.
Ze voert laserbehandelingen uit in het UZ Leuven. Dit omvat behandelingen met de PDL-laser (voor vaatletsels zoals couperose, spider naevi, cherry angiomen,…), CO2-laser (voor onder andere littekens en vergrote talgklieren,…) en Q-switched Yag-laser (voor gepigmenteerde letsels en tatoeages).
Dr. Clerens is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie.
Verpleegkundige  

afscheid Dr. Vandevenne

Miek Robyns studeerde af als verpleegkundige in Hasselt in 1999. In 2006 waardeerde ze haar diploma op tot het bachelorniveau verpleegkunde 
en volgde nadien nog heel wat bijscholingen.
Miek is steeds werkzaam geweest in ziekenhuisverband maar  maakte nadien de keuze om in een privé- praktijk te werken. 
Sinds september 2016 beheert Miek onze agenda, staat ze u te woord aan de telefoon, verzorgt ze  het medisch materiaal en zorgt ze voor de verslaggeving aan collega-artsen of andere zorgverstrekkers. 
Door haar ruime ervaring in de medische sector (algemene heelkunde, spoed/medium care, nefrologie, orthopedie) voert zij  niet enkel administratieve taken uit maar helpt ze ons ook bij het verpleegkundig/medisch werk waar het kan. 
Miek  assisteert de dermatologen bij behandelingen en ingrepen en voert, onder toezicht en in opdracht van de artsen, ook medische en esthetische behandelingen ( laser, ultherapie, bodysculpting,...)  zelfstandig uit. Uiteraard volgde ze hiervoor de nodige opleidingen.


.

 De informatie op deze site is met zorg samengesteld. Dermatoleuven kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten en aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend